דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סנדוויץ` עם ריבה
עוגיות סנדוויץ` ביתיות
  • 1 לערבל מעט את הקמח המנופה ביחד עם הסוכר, הקורנפלור ואבקת האפייה.
  • 2 להוסיף את קוביות החמאה, הביצה, סוכר הוניל, הברנדי, תמצית הרום וגרידת הלימון, וללוש היטב. במידה ואחרי הלישה הבצק יוצא קצת יבש - להוסיף את המים הקרים (אם צריך עוד מים - ממש מעט ולאט לאט). בסופו של דבר מתקבל בצק חלק וגמיש.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים, לסגור כל חלק בשקית ניילון ולשים במקרר ל- 3 שעות. להוציא חלק אחד של בצק, לפזר קמח על משטח ולרדד לעובי של חצי ס"מ. לקרוץ צורה שבוחרים, להניח על נייר אפייה (לא לשכוח לקרוץ חור בחלק מהעוגיות), להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 12-15 דקות (העוגיות צריכות להזהיב ממש מעט) ולצנן בחוץ.
  • 4 על העוגיות החלקות (ללא החור) למרוח ריבה (אפשר גם נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים). על החלק עם החור לפזר אבקת סוכר (דרך מסננת) ולסגור כסנדוויץ`. ביום הראשון העוגיות קריספיות ולמחרת הן נימוחות ורכות. לשמור בכלי אטום וסגור. הרי לכם עוגיות סנדוויץ` ריבה נהדרות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בנוטלה או כל ממרח אחר שרוצים.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 12.5% 4.2% 83.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב