דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות סנדוויץ` עם ריבה
עוגיות סנדוויץ` עם ריבה
עוגיות סנדוויץ` עם ריבה
עוגיות סנדוויץ` ביתיות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבל מעט את הקמח המנופה ביחד עם הסוכר, הקורנפלור ואבקת האפייה.
  • 2 להוסיף את קוביות החמאה, הביצה, סוכר הוניל, הברנדי, תמצית הרום וגרידת הלימון, וללוש היטב. במידה ואחרי הלישה הבצק יוצא קצת יבש - להוסיף את המים הקרים (אם צריך עוד מים - ממש מעט ולאט לאט). בסופו של דבר מתקבל בצק חלק וגמיש.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים, לסגור כל חלק בשקית ניילון ולשים במקרר ל- 3 שעות. להוציא חלק אחד של בצק, לפזר קמח על משטח ולרדד לעובי של חצי ס"מ. לקרוץ צורה שבוחרים, להניח על נייר אפייה (לא לשכוח לקרוץ חור בחלק מהעוגיות), להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 12-15 דקות (העוגיות צריכות להזהיב ממש מעט) ולצנן בחוץ.
  • 4 על העוגיות החלקות (ללא החור) למרוח ריבה (אפשר גם נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים). על החלק עם החור לפזר אבקת סוכר (דרך מסננת) ולסגור כסנדוויץ`. ביום הראשון העוגיות קריספיות ולמחרת הן נימוחות ורכות. לשמור בכלי אטום וסגור. הרי לכם עוגיות סנדוויץ` ריבה נהדרות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בנוטלה או כל ממרח אחר שרוצים.

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)162341
חלבונים (גרם)1.49 3.13
פחמימות (גרם)2962
מתוכן סוכרים (גרם)8.07 16.98
שומנים (גרם)4.42 9.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.52 5.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)20.73 43.65
נתרן (מ"ג)5.3911.34
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.04
מים (גרם)3.236.8
ויטמין A (מק"ג)3.637.65
ויטמין B (מ"ג)56.280.12
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.092.3
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.04
ויטמין C (מ"ג)0.260.54
ויטמין D (מק"ג)0.050.1
ויטמין E (מ"ג)0.020.05
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)1.663.49
ברזל (מ"ג)0.040.09
מגנזיום (מ"ג)0.320.66
זרחן (מ"ג)4.519.5
אבץ (מ"ג)0.030.06
אשלגן (מ"ג)3.617.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 12.5% 4.2% 83.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.