דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קנאפה בשר וחצילים
קנאפה מושלם ליום האהבה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצל עד לשקיפות. להוסיף את השום ואת הבשר הטחון, להמשיך לטגן ולערבב היטב. להוסיף את כל התבלינים ולערבב עד שהבשר משנה את צבעו. להסיר מהאש, לצנן מעט ולהוסיף את הטחינה.
  • 3 לקלות את החציל על אש גלויה, להוציא את תוכן החציל, להוסיף לתערובת הבשר ולערבב.
  • 4 להפריד את אטריות הקדאיף היטב, להוסיף את השמן ולערבב בידיים.
  • 5 בתבנית אפייה להניח מחצית מכמות הקדאיף, לפזר את השקדים קלויים ומעליהם להוסיף את תערובת הבשר. לכסות במחצית השנייה של הקדאיף ועם ידיים משומנות להדק מעט.
  • 6 לפזר את השקדים המולבנים מעל השכבה השנייה של הקדאיף ולאפות בתנור כ- 20 דקות או עד להשחמת הקנאפה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 19.9% 28.6% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב