דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב קארי
מנה ראשונה טעימה לסעודה
  • 1 לשטוף את הדג, לפזר מלח ומיץ לימון, ולהניח בצד עד להכנת הרוטב.
  • 2 למזוג את המים למחבת, להרתיח ולהוסיף את כל שאר המצרכים.
  • 3 לתבל עוד במקרה הצורך, להנמיך את הלהבה ולסדר את הדג בתוך הרוטב.
  • 4 לבשל במשך כ- 20 דקות עד שמוכן. ניתן לקשט בפטרוזיליה מעל.
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש על מצע של קוסקוס או אורז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 15.2% 81.5% 2.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב