דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה לייט
עוגת גבינה לייט מושלמת
  • 1 להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס הסוכר.
  • 2 לערבב את הגבינה והשמנת החמוצה עם החלמונים, להוסיף את הקמח והקורנפלור המעורבבים עם 1/4 כוס הסוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל.
  • 3 לקפל את החלבונים לתערובת החלמונים עד לקבלת תערובת אחידה, ולהעביר לתבנית אפייה 24 מרופדת בנייר אפייה גם בצדדים.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות, להוריד את חום התנור ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות כשעה ורבע. אפשר לשים תבנית עם מים בתחתית התנור.
  • 5 לאחר האפייה להשאיר בתנור עוד כשעה לפחות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית 24.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר מעל העוגה (לא חובה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.6% 28.2% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב