דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג פורל שלם בתנור
דג פורל שלם אפוי בעשבי תיבול ותבלינים
  • 1 להניח את הדגים בתבנית אפייה גדולה כשהם שלמים ונקיים.
  • 2 במיקסר ידני יש לקצוץ ביחד את הכוסברה, השום והפטרוזיליה.
  • 3 להוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח העבה והפלפל הגרוס, ולערבב למחית.
  • 4 את הדגים לצפות בתערובת היטב מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לפזר את עלי הרוזמרין ואת הפפריקה הגרוסה מעל.
  • 5 להכניס לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 35-40 דקות (אין צורך לעטוף בנייר כסף). מתקבל דג פורל שלם בתנור שאתם פשוט חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה גדולה, מיקסר ידני.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 40.2% 48.6% 9.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב