דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי הבצק)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחמא בעג`ין
לחמא בעג`ין טעים וביתי
  • 1 הכנת הבצק: בקערת המיקסר שמים את כל המצרכים הבאים ביחד (מלבד המלח + את המים מוסיפים בהדרגה ולפי הצורך - לא בטוח שצריך את כל כמות המים הכתובה), לשים במשך כ- 5 דקות, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק.
  • 2 כשהבצק מוכן מניחים אותו עטוף בניילון נצמד לתפיחה של כשעה. לאחר התפיחה חובטים שוב בבצק להוצאת האוויר ומניחים לתפיחה סגור שוב למשך כחצי שעה נוספת.
  • 3 בינתיים מכינים את ציפוי הבשר: לשים ביד את כל המצרכים ומניחים בקערה.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 15 כדורים. כל כדור פותחים לצורת פיתה ומגביהים מעט את השוליים בעזרת הידיים.
  • 5 על כל פיתה מניחים 2 כפות גדושות מתערובת הבשר, משטחים בידיים ובשוליים מורחים מעט שמן זית (כף שמן זית תספיק למריחת השוליים של כל הפיתות).
  • 6 מחממים את התנור ל- 190 מעלות, מניחים את הלחמא בעג`ין לתפיחה בתבנית כ- 20 דקות ומכניסים לאפייה בתנור למשך כ- 20 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור ובתוספת סלט ירוק יש לכם אחלה ארוחה.
  • 8 הרי לכם לחמא בעג`ין ביתי מושלם!
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 17.2% 25.5% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב