דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה ממולאת בשר
  • 1 לטגן בשמן את הבצל עד לשקיפות. להוסיף את הבשר ולטגן עד לשינוי הצבע שלו, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 לבשל את הפסטה כמו כל פסטה עד לריכוך. להוציא למסננת.
  • 3 לקחת צדף אחד, לשים כפית גדושה מילוי ולהניח בסיר רחב. ככה למלות את כל הצדפים.
  • 4 לערבב בקערית את אבקת המרק פטריות ביחד עם המים ולשפוך על הצדפים.
  • 5 לבשל 5-10 דקות עד לצמצום הנוזלים.
  • 6 לבריאות חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלות במקום זה בגבינות ולהקרים בתנור עם שמנת וגבינה צהובה מעל. עדיפות לצדפים ענקיות של חברת וילי פוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 22.5% 26.4% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב