דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מוס
  • 1 להמיס בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) 200 גרם שוקולד עם 1/4 כוס חלב קוקוס.
  • 2 להפריד ביצים. להקציף את החלבונים ביחד עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב ונוקשה.
  • 3 להוסיף את החלמונים אל תערובת השוקולד אחת אחת בכל פעם ולערבב אחרי כל הוספה.
  • 4 להוסיף את תערובת השוקולד בתנועות עטיפה אל קצף החלבונים.
  • 5 לשמן תבנית עגולה מספר 26-28 ולשפוך לתוכה את התערובת.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שקיסם שננעץ בה יוצא נקי.
  • 7 להקציף את הקצפת הצמחית עם 1 כוס חלב הקוקוס הנותר, סירופ המייפל, האינסטנט פודינג, 2 כפיות נס הקפה ותמצית הוניל עד לקצף נוקשה.
  • 8 להכין משקה נס קפה מיתרת הנס קפה (2 כפיות הנותרות) ולשפוך לצלחת עמוקה.
  • 9 למרוח מחצית מכמות הקרם על העוגה שהתקררה בינתיים.
  • 10 לטבול את הבישקוטים (לשונות חתול) בנס קפה, להניח מעל הקרם ולכסות במחצית השניה של הקרם.
  • 11 לבריאות.
טיפ למתכון
למתכון חלבי יש להחליף את חלב הקוקוס בחלב רגיל ואת הקצפת הצמחית בשמנת מתוקה.

עוגה מדהימה, טעימה וכמובן משמינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 32.3% 8% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב