דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקוביות שפורסים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז שוקולד ופקאן מושלם
  • 1 להמיס את השוקולד המריר והחמאה מעל בן מארי.
  • 2 בקערה גדולה להקציף את הביצים עם הסוכר, תמצית הוניל ונס הקפה לקצף תפוח מאוד ובהיר. לקפל פנימה את השוקולד המומס. לנפות פנימה את הקמח יחד עם המלח, ולערבב רק עד שמקבלים תערובת אחידה. מוסיפים מחצית מהשוקולד צ`יפס והפקאנים ומערבבים.
  • 3 יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות. מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ`יפס והפקאנים הקצוצים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עד שהבראוניז יציב למגע. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים מהתבנית ופורסים לקוביות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 27X20.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבראוניז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 35.3% 8.8% 55.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב