דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (מספר שושני פרג מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושני פרג פריכות ורכות
שושנים במילוי פרג לפורים
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה לערבב את החמאה עם הסוכר והחלמונים, להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד לבצק אחיד.
  • 2 להכניס לקירור של לפחות שעתיים.
  • הכנת הפרג:
  • 1 להניח בסיר את הפרג, החלב, הסוכר, הסולת והשמנת.
  • 2 לבשל על האש עד להסמכה למשך כ- 3-5 דקות.
  • 3 להוריד מהאש, להוסיף את סוכר הוניל והגרד מהלימון השלם, ולקרר לגמרי.
  • 4 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולאחד את התערובות.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולקמח את משטח העבודה. כל חלק לשטח ולרדד למלבן של כ- 20/40, למרוח רבע מהמלית ולגלגל לרולדה/כרוכית.
  • 6 להניח את הרולדות על מגש ולהכניס למקפיא לכ- 20-30 דקות (הקירור עוזר לחיתוך השושנים).
  • 7 להוציא את הרולדות מהמקפיא, לחתוך לפרוסות של כ- 2 ס"מ (12-14 חלקים כל רולדה), להניח על נייר אפייה ולאפות בחום של 170-180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להזהבה יפה.
  • 8 לטרוף בהנאה חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 31.6% 10.1% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב