דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (12-14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה בחושה עם פירות יבשים
עוגת ט"ו בשבט טעימה
  • 1 לבחוש את הביצים עם הסוכר היטב.
  • 2 להוסיף את השמן, סוכר הוניל וגרידת הלימון.
  • 3 לערבב היטב ולהוסיף את הקמח בהדרגה.
  • 4 לקמח את הפירות יבשים ולהוסיף לתערובת בעדינות.
  • 5 למזוג הכל לתבנית מס` 26 משומנת ומקומחת.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות.
  • 7 לקרר ולקשט כיד הדמיון.
  • 8 הרי לכם עוגת פירות יבשים בחושה וטעימה לט"ו בשבט חיוך
טיפ למתכון
כמובן שניתן להשתמש באילו פירות יבשים שרק רוצים.

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי הפירות היבשים (כמו בתמונה) ואת אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 27.1% 10.4% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב