דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כמנה ראשונה (תלוי בגודל המנה). כמנה עיקרית - 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט פסטה איטלקי
סלט פסטה מושלם לארוחת הערב
  • 1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  • 2 מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. אין צורך בהרבה מלח מכיוון שהגבינה והזיתים כבר מלוחים. אפשר להגיש את סלט הפסטה חם או קר.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לפעמים השום עלול לקבל גוון ירקרק - זה בסדר גמור, זה לא מעיד על קלקול.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.4% 15.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב