דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (40-50 קובות נמוסיה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה נמוסיה
קובה מטוגנת במילוי בשר
  • הכנת הבצק:
  • 1 לשטוף ולנקות את הבורגול. לאחר הניקיון להעביר לקערה גדולה ולהשרות עם המים הפושרים למשך 20 דקות.
  • 2 להוסיף את הסולת, הקמח והתבלינים. להכניס למקרר ל- 15-30 דקות.
  • 3 בינתיים מכינים את המילוי ומחכים שיתקרר בזמן שהבצק במקרר.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לקלות במחבת גדולה את הצנוברים ללא שמן ולשים אותם בצד.
  • 2 באותה מחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף ל- 5 שניות את השום ולערבב.
  • 3 להוסיף את בשר הבקר הטחון ולפורר עם מזלג עד שמשנה את צבעו.
  • 4 להוסיף את התבלינים והצנוברים לעוד 2 דקות, ולערבב כל הזמן.
  • 5 להכין מהבצק 40-50 כדורים, למלא אותם במילוי ולסגור לצורה של קובה.
  • 6 לטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) עד שהקובות מזהיבות היטב.
  • 7 הרי לכם קובה נמוסיה ביתית - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש ולאכול עם הרבה טחינה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקובות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק. חשוב להשתמש בבהרט מיוחד לקובה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 24.7% 19.4% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב