דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (20-25 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות צימוקים, חמוציות ואגוזים
עוגיות טעימות לט"ו בשבט
  • 1 לשים במיקסר את החמאה והסוכר, ולערבב עד קבלת תערובת משחתית.
  • 2 להוסיף את הביצה ותמצית הוניל, ולערבב שוב.
  • 3 להוסיף את הקמח, אבקת האפייה, הצימוקים, החמוציות והאגוזים, ולערבב עד קבלת בצק אחיד ודביק (לא להוסיף קמח!).
  • 4 לחמם את התנור ל- 180 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה.
  • 5 לקחת מהבצק בעזרת שתי כפיות ולהניח תלוליות על התבנית במרווחים האחת מהשניה (אפשר להכין עוגיות עגולות עם ידיים מקומחות).
  • 6 לאפות כרבע שעה עד ששולי העוגיות מזהיבים.
  • 7 בתיאבון וחג ט"ו בשבט שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף בכל פרי יבש אחר שאוהבים ואף לגוון עם שוקולד צ`יפס. כמובן שאפשר להכין עם הילדים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 22.8% 7.8% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב