דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל פרוסות הבשר)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילי בשר במילוי ירקות
מתכון שיכול להוות גם כמנת פתיחה
  • 1 לצרוב את הבשר במחבת (מומלץ להשתמש בבשר מס` 6 - פילה מדומה או פלאש פילה ורצוי לצרוב במחבת פסים) מכל הצדדים למשך כ- 4 דקות, לסגור אותו, לקרר היטב ולחתוך לפרוסות דקות מאוד.
  • 2 על כל פרוסה להניח רצועות ירקות, לגלגל, לסגור עם קיסם ולסדר את הגלילים בתבנית פיירקס.
  • 3 לערבב את השמן עם התבלינים והרטבים, למרוח על כל הגלילים, לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 40 דקות או שמוכן.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם צריבה. התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 20.9% 65.3% 11.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב