דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (12-15 יחידות מיני טארט)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני טארט פיצוחים
טארט טעים עם תערובת פיצוחים
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק יחד מלבד הקמח והקורנפלור. לסיום להוסיף את הקמח והקורנפלור לאיחוד בלבד. לא לשחק עם הבצק או לחמם אותו יותר מדי.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
  • 3 לאחר שעה לרדד מעט את הבצק, לחתוך לריבועים ולשים כל ריבוע בתבנית שקעים (או בתבנית פאי אחת גדולה).
  • 4 לחורר את הבצק, לעטוף אותו בנייר כסף ולאפות למשך כ- 15 דקות בחום של 220 מעלות (אפייה למחצה).
  • הכנת המילוי:
  • 1 להמיס את הסוכר לקרמל.
  • 2 לחמם את השמנת במיקרוגל.
  • 3 להוסיף את השמנת לקרמל, להוסיף את החמאה ותמצית הוניל. לא לזוז מהסיר ולערבב כל הזמן עד לתערובת חלקה (שאין גושים של סוכר).
  • 4 כשהכל נמס להוסיף את הפיצוחים ולערבב עד שמעט מסמיך.
  • 5 למלא את הבצק האפוי למחצה במילוי.
  • 6 לאפות בתנור למשך 15 דקות בחום של 170 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להענקת קריספיות ניתן לקלות את הפיצוחים על המחבת ללא שמן (חוץ מהפקאן המסוכר).

ציוד נדרש: תבניות שקעים או תבנית פאי בקוטר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 38.5% 7.2% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב