דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מיני טארט פיצוחים
מיני טארט פיצוחים
מיני טארט פיצוחים
טארט טעים עם תערובת פיצוחים

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (12-15 יחידות מיני טארט)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק יחד מלבד הקמח והקורנפלור. לסיום להוסיף את הקמח והקורנפלור לאיחוד בלבד. לא לשחק עם הבצק או לחמם אותו יותר מדי.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
  • 3 לאחר שעה לרדד מעט את הבצק, לחתוך לריבועים ולשים כל ריבוע בתבנית שקעים (או בתבנית פאי אחת גדולה).
  • 4 לחורר את הבצק, לעטוף אותו בנייר כסף ולאפות למשך כ- 15 דקות בחום של 220 מעלות (אפייה למחצה).
  • הכנת המילוי:
  • 1 להמיס את הסוכר לקרמל.
  • 2 לחמם את השמנת במיקרוגל.
  • 3 להוסיף את השמנת לקרמל, להוסיף את החמאה ותמצית הוניל. לא לזוז מהסיר ולערבב כל הזמן עד לתערובת חלקה (שאין גושים של סוכר).
  • 4 כשהכל נמס להוסיף את הפיצוחים ולערבב עד שמעט מסמיך.
  • 5 למלא את הבצק האפוי למחצה במילוי.
  • 6 לאפות בתנור למשך 15 דקות בחום של 170 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להענקת קריספיות ניתן לקלות את הפיצוחים על המחבת ללא שמן (חוץ מהפקאן המסוכר).

ציוד נדרש: תבניות שקעים או תבנית פאי בקוטר 26.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אתי משה-חביב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)371463
חלבונים (גרם)4.68 5.85
פחמימות (גרם)3342
מתוכן סוכרים (גרם)16.91 21.14
שומנים (גרם)25.15 31.44
מתוכם שומן רווי (גרם)10.05 12.57
כולסטרול (מ"ג)74.26 92.82
נתרן (מ"ג)8.5210.65
סיבים תזונתיים (גרם)2.03 2.53
מים (גרם)2.072.58
ויטמין A (מק"ג)10.8713.59
ויטמין B (מ"ג)0.570.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.6517.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.06
ויטמין C (מ"ג)0.630.79
ויטמין D (מק"ג)0.140.18
ויטמין E (מ"ג)1.221.53
ויטמין K (מק"ג)1.031.29
סידן (מ"ג)15.4819.36
ברזל (מ"ג)0.560.7
מגנזיום (מ"ג)16.1420.17
זרחן (מ"ג)48.2660.33
אבץ (מ"ג)0.310.39
אשלגן (מ"ג)88.84111.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.161.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.121.4
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.45.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.335.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 38.5% 7.2% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.