1. לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות ולהמשיך לטגן עוד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
2. להוסיף את הפירות יבשים, הסילאן והתבלינים, לערבב ולטגן כ- 10 דקות נוספות. להסיר מהאש ולקרר לפני מלאכת המילוי. בשלב זה ניתן להוסיף חצי צרור כוסברה/פטרוזיליה (לא חובה בכלל).
3. להניח עלה פילו על השיש, למרוח שמן משני הצדדים של העלה, למלא במלית הפרגיות, לסגור לצורה יפה ולאפות בחום של 190 מעלות עד להזהבה מלאה (כחצי שעה, תלוי בסוג התנור).
4. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.