דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שושני פסטייה
פסטייה שושנים מושלמת
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות, להוסיף את הפרגיות ולהמשיך לטגן עוד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 2 להוסיף את הפירות יבשים, הסילאן והתבלינים, לערבב ולטגן כ- 10 דקות נוספות. להסיר מהאש ולקרר לפני מלאכת המילוי. בשלב זה ניתן להוסיף חצי צרור כוסברה/פטרוזיליה (לא חובה בכלל).
  • 3 להניח עלה פילו על השיש, למרוח שמן משני הצדדים של העלה, למלא במלית הפרגיות, לסגור לצורה יפה ולאפות בחום של 190 מעלות עד להזהבה מלאה (כחצי שעה, תלוי בסוג התנור).
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 16.9% 25% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב