דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פירות יבשים ופיצוחים
מעדן לט"ו בשבט
  • 1 להכין שתי קערות: אחת עם הפיצוחים והפירות היבשים, והשנייה עם שאר המרכיבים.
  • 2 לערבב כל קערה בנפרד ולאחד תרכובות.
  • 3 להעביר לתבנית אינגליש קייק (תבנית מאורכת) ולדחוס את העיסה בתבנית.
  • 4 לחמם את התנור לחום של 150 מעלות ולאפות במשך כ- 45-50 דקות.
  • 5 להוציא את העוגה מהתנור ולקרר מעט (לא לגמרי).
  • 6 לפרוס את העוגה דק דק. לא להשאיר את העוגה שלמה, היא מתקשה ואחר כך קשה לחתוך אותה. ניתן להשאיר את העוגה פרוסה ולאכול כך, וניתן לפרוס ולהחזיר לתנור לעוד 8 דקות מכל צד על חום של 170 מעלות.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 26.5% 11.4% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב