מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילוב מצוין של קבב עם תפו"א ועגבניה
- 1 לערבב את כל מרכיבי הקבבים עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד לכחצי שעה לספיגת טעמים.
- 2 למזוג אל תבנית האפייה את השמן, להניח מעל את תפוחי האדמה ולזרות את המלח והפפריקה. לערבב את הכל ביחד לקבלת תערובת אחידה.
- 3 ליצור מתערובת הבשר קציצות מאורכות ולהניח על תפוחי האדמה. בין הקציצות להניח פרוסת עגבניה. לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כשעה. לאחר כשעה להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כמה דקות על מנת שתפוחי האדמה יהיו שחומים. מתקבלים קבבים מושלמים בתנור לארוחת הצהריים!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם בטטות ובצל לתערובת הירקות.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.9% |
22.5% |
21.6% |
47% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב