דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף מטוגן ממולא בירקות
ארוחת צהריים טעימה ומקורית
  • 1 לגרד/לחתוך דק את הבצל, הגזר והפלפל האדום, ולטגן במעט שמן זית עד להשתקפות. לתבל במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק עוף, ולהמשיך בטיגון עד שמתרכך.
  • 2 לחתוך את חזות העוף לפרוסות, למלא במילוי שהכנו, לגלגל בביצה טרופה ובפירורי לחם מוזהבים, ולטגן בשמן הזית (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 3 הכנת רוטב חמוץ מתוק: לבשל את כל מצרכי הרוטב כ- 5 דקות עד לצמצום נוזלים ולהגיש עם חזה העוף הממולא. הרוטב הוא כמו מטבל - תוספת מומלצת אך לא חובה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב בפנים פטריות, תירס, תפו"א וכל מה שאוהבים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחזה העוף הממולא לאחר הטיגון. יש להשתמש קרוב לוודאי בכמות גדולה יותר של שמן לטיגון (לא שמן עמוק). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18.4% 47.1% 32.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב