דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים טעימה ומקורית

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לגרד/לחתוך דק את הבצל, הגזר והפלפל האדום, ולטגן במעט שמן זית עד להשתקפות. לתבל במעט מלח, פפריקה ואבקת מרק עוף, ולהמשיך בטיגון עד שמתרכך.
  • 2 לחתוך את חזות העוף לפרוסות, למלא במילוי שהכנו, לגלגל בביצה טרופה ובפירורי לחם מוזהבים, ולטגן בשמן הזית (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן).
  • 3 הכנת רוטב חמוץ מתוק: לבשל את כל מצרכי הרוטב כ- 5 דקות עד לצמצום נוזלים ולהגיש עם חזה העוף הממולא. הרוטב הוא כמו מטבל - תוספת מומלצת אך לא חובה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב בפנים פטריות, תירס, תפו"א וכל מה שאוהבים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחזה העוף הממולא לאחר הטיגון. יש להשתמש קרוב לוודאי בכמות גדולה יותר של שמן לטיגון (לא שמן עמוק). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)424158
חלבונים (גרם)40.52 15.11
פחמימות (גרם)2811
מתוכן סוכרים (גרם)10.88 4.06
שומנים (גרם)15.83 5.9
מתוכם שומן רווי (גרם)3.1 1.16
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)130.7 48.72
נתרן (מ"ג)1,408524.78
סיבים תזונתיים (גרם)1.35 0.5
מים (גרם)172.9764.48
ויטמין A (מק"ג)222.6382.99
ויטמין B (מ"ג)19.087.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.08
ויטמין B3 (מ"ג)16.486.14
ויטמין B5 (מ"ג)1.360.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.880.33
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.897.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.18
ויטמין C (מ"ג)82.0430.58
ויטמין D (מק"ג)0.310.12
ויטמין E (מ"ג)1.580.59
ויטמין K (מק"ג)7.362.74
סידן (מ"ג)36.5413.62
ברזל (מ"ג)1.790.67
מגנזיום (מ"ג)43.6616.28
זרחן (מ"ג)303.94113.31
אבץ (מ"ג)1.420.53
אשלגן (מ"ג)459.76171.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.430.53
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.160.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.20.82
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.960.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 18.4% 47.1% 32.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.