דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל ממולא בפטריות אפוי בתנור
שניצל ממולא בפטריות אפוי בתנור
מילוי מפתיע בתוך השניצל

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הפטריות, לאחר כדקה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ללא מונוסודיום גלוטמט), הפלפל השחור והמים, ולבסוף מוסיפים את הבזיליקום. מורידים מהאש והמילוי מוכן.
  • 2 מערבבים בצלחת עמוקה ומתאימה את המיונז, החרדל, המלח והביצה.
  • 3 ממלאים את חזה העוף הפרוס ב- 1-2 כפות מהמילוי. מגלגלים, טובלים היטב בתערובת הביצה, מגלגלים בפירורי לחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן הזית.
  • 4 מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות, ולהגיש מיד לאחר האפייה שניצל ממולא בפטריות שכולם יאהבו!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)186160
חלבונים (גרם)22.15 19.05
פחמימות (גרם)109
מתוכן סוכרים (גרם)1.03 0.88
שומנים (גרם)5.98 5.14
מתוכם שומן רווי (גרם)1.28 1.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)84.85 72.99
נתרן (מ"ג)272.88234.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 0.45
מים (גרם)75.5665
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)17.6915.22
ויטמין B (מ"ג)10.889.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.13
ויטמין B3 (מ"ג)9.197.9
ויטמין B5 (מ"ג)1.030.89
ויטמין B6 (מ"ג)0.420.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.299.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.290.25
ויטמין C (מ"ג)1.371.18
ויטמין D (מק"ג)0.320.28
ויטמין E (מ"ג)0.260.23
ויטמין K (מק"ג)518.89446.36
סידן (מ"ג)1916.34
ברזל (מ"ג)1.090.94
מגנזיום (מ"ג)22.6719.5
זרחן (מ"ג)176.4151.74
אבץ (מ"ג)0.880.76
אשלגן (מ"ג)245.57211.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.680.59
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.540.46
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.090.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.950.81

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 15.5% 57.5% 25.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.