דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ממולא בפטריות אפוי בתנור
מילוי מפתיע בתוך השניצל
  • 1 בכף שמן מטגנים בצל, מוסיפים את הפטריות, לאחר דקה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות (ללא מונוסודיום גלוטמט), הפלפל השחור והמים, ולבסוף מוסיפים בזיליקום. מורידים מהאש והמילוי מוכן.
  • 2 מערבבים את המיונז, החרדל, המלח והביצה.
  • 3 ממלאים את חזה העוף הפרוס ב- 1-2 כפות מילוי.
  • 4 מגלגלים, טובלים היטב בתערובת הביצה, מגלגלים בפירורי לחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן בכף שמן זית.
  • 5 מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10 דקות.
  • 6 להגיש מיד לאחר האפייה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 16% 58% 24.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב