דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות רומנטיות וטעימות ביותר
  • 1 בקערה להניח את החמאה ולהוסיף את אבקת הסוכר והחלמון.
  • 2 לערבב מעט ולהוסיף שאר מרכיבי הבצק.
  • 3 לערבב עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק להוסיף עוד מעט קמח.
  • 4 להכניס לקירור של כשעתיים במקרר.
  • 5 לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ ולקרוץ צורות (אני השתמשתי בקורץ בצורת לב - אפשר כל צורה אחרת כמובן).
  • 6 לסדר בתבנית עם נייר אפייה במרווחים ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך כרבע שעה.
  • 7 לאחר הקירור לערבב את הדבש עם הטחינה הגולמית. על כל עוגיה לשים כפית מהמלית, לסגור עם עוגיה נוספת, למרוח מעט מהמילוי גם מסביב לעוגיה ולטבול באגוזים הקצוצים.
  • 8 בתיאבון ויום אהבה שמח חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.1% 8.3% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב