דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות רומנטיות וטעימות ביותר

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה להניח את החמאה ולהוסיף את אבקת הסוכר והחלמון.
  • 2 לערבב מעט ולהוסיף שאר מרכיבי הבצק.
  • 3 לערבב עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק להוסיף עוד מעט קמח.
  • 4 להכניס לקירור של כשעתיים במקרר.
  • 5 לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ ולקרוץ צורות (אני השתמשתי בקורץ בצורת לב - אפשר כל צורה אחרת כמובן).
  • 6 לסדר בתבנית עם נייר אפייה במרווחים ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך כרבע שעה.
  • 7 לאחר הקירור לערבב את הדבש עם הטחינה הגולמית. על כל עוגיה לשים כפית מהמלית, לסגור עם עוגיה נוספת, למרוח מעט מהמילוי גם מסביב לעוגיה ולטבול באגוזים הקצוצים.
  • 8 בתיאבון ויום אהבה שמח חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)106 קלוריות462 קלוריות
חלבונים1.6 גרם7.1 גרם
פחמימות12 גרם54 גרם
מתוכן סוכרים4.3 גרם18.9 גרם
שומנים5.8 גרם25 גרם
מתוכם שומן רווי2.4 גרם10.3 גרם
כולסטרול17.7 מ"ג76.6 מ"ג
נתרן45 מ"ג195.3 מ"ג
סיבים תזונתיים10.1 מ"ג43.7 מ"ג
מים994 מ"ג4,314.2 מ"ג
ויטמין A2.7 מק"ג11.9 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)39.7 מק"ג172.2 מק"ג
ויטמין B11.3 מק"ג5.6 מק"ג
ויטמין B25.4 מק"ג23.6 מק"ג
ויטמין B34.5 מק"ג19.3 מק"ג
ויטמין B524 מק"ג104 מק"ג
ויטמין B63.4 מק"ג14.7 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B91.1 מק"ג4.9 מק"ג
ויטמין B120 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C55.9 מק"ג242.6 מק"ג
ויטמין D0 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין E18.7 מק"ג81 מק"ג
ויטמין K0 מק"ג0 מק"ג
סידן4.4 מ"ג19.2 מ"ג
ברזל34 מק"ג147.4 מק"ג
מגנזיום109.3 מק"ג474.4 מק"ג
זרחן2.9 מ"ג12.8 מ"ג
אבץ23.5 מק"ג102.1 מק"ג
אשלגן2.7 מ"ג11.5 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות31.1 מ"ג134.9 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3749.4 מק"ג3,252.6 מק"ג
חומצה לינולאית-אומגה 626.3 מ"ג114 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות85 מ"ג369 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 977.5 מ"ג336.6 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.1% 8.3% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.