דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות לב במילוי חלבה ואגוזים
עוגיות רומנטיות וטעימות ביותר

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה להניח את החמאה ולהוסיף את אבקת הסוכר והחלמון.
  • 2 לערבב מעט ולהוסיף שאר מרכיבי הבצק.
  • 3 לערבב עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק להוסיף עוד מעט קמח.
  • 4 להכניס לקירור של כשעתיים במקרר.
  • 5 לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ ולקרוץ צורות (אני השתמשתי בקורץ בצורת לב - אפשר כל צורה אחרת כמובן).
  • 6 לסדר בתבנית עם נייר אפייה במרווחים ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך כרבע שעה.
  • 7 לאחר הקירור לערבב את הדבש עם הטחינה הגולמית. על כל עוגיה לשים כפית מהמלית, לסגור עם עוגיה נוספת, למרוח מעט מהמילוי גם מסביב לעוגיה ולטבול באגוזים הקצוצים.
  • 8 בתיאבון ויום אהבה שמח חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)106462
חלבונים (גרם)1.64 7.1
פחמימות (גרם)1254
מתוכן סוכרים (גרם)4.35 18.87
שומנים (גרם)5.75 24.97
מתוכם שומן רווי (גרם)2.36 10.26
כולסטרול (מ"ג)17.65 76.61
נתרן (מ"ג)45.01195.34
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.04
מים (גרם)0.994.31
ויטמין A (מק"ג)2.7411.91
ויטמין B (מ"ג)39.670.17
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.1
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.124.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין C (מ"ג)0.060.24
ויטמין D (מק"ג)0.040.17
ויטמין E (מ"ג)0.020.08
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)4.4319.23
ברזל (מ"ג)0.030.15
מגנזיום (מ"ג)0.110.47
זרחן (מ"ג)2.9512.8
אבץ (מ"ג)0.020.1
אשלגן (מ"ג)2.6511.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.1% 8.3% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.