מצרכים למתכון
45 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (40-50 אוזני המן קטנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אוזני המן שכל אחד יכול להכין
- 1 לערבל במיקסר את החמאה, החלמונים, אבקת הסוכר ומיץ התפוזים. להוסיף לסיום את הקמח והקורנפלור. ייתכן והבצק יהיה מעט פירורי וזה בסדר גמור. לסיום ללוש אותו מעט בידיים, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך שעה לפחות.
- 2 לאחר הקירור לפתוח את הבצק ולהכין צורות של עיגולים עם כוס או קורצן/חותכן.
- 3 למלא כל עיגול בצק במה שאוהבים ולסגור לצורה של אוזן המן (חשוב לא להעמיס עם מילוי, אחרת זה יכביד על הבצק. מדובר על בצק עדין ופריך). טיפ: "להדביק" כל אוזן המן עם ביצה מסביב לעיגול, להצמיד וליצור את הצורה.
- 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד להזהבה קלה מאוד (לשים לב מדי פעם לאפייה, יש תנורים שגם 10 דקות מספיקות).
- 5 כשאוזני ההמן יוצאות מהתנור לפזר אבקת סוכר לפי הטעם. הרי לכם אוזני המן קלות להכנה וטעימות מאוד לחג פורים - כל שנותר הוא לטרוף.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מילויים מומלצים שאני הכנתי: ממרח תמרים עם אגוזים, ריבת תות עם קוקוס, ריבת חלב עם קוקוס, שוקולד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
26.7% |
6% |
67.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב