מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פסטרמה מצלי כתף בקר
- 1 לערבב בקערה את כל מצרכי המשרה ולקרר מעט.
- 2 להניח את נתח כתף הבקר בתוך המשרה, לכסות ולהכניס למקרר למשך כ- 4 שעות לפחות. בינתיים לערבב את כל מצרכי הציפוי.
- 3 להוציא את נתח הבשר מהמשרה, לצפות בציפוי ולכסות בנייר כסף (אפשר גם לכסות מלמטה בנייר כסף כדי שלא ינזל).
- 4 לצלות את נתח הבשר על גבי רשת (כשמתחת לרשת יש מגש עם 2-3 כוסות מים ליצירת אדים) בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
- 5 להנמיך ל- 150 מעלות ולהמשיך לצלות בתנור למשך כשעתיים או עד שצלי הכתף נצלה לטעמכם.
- 6 לקרר את הנתח ולפרוס דק כמו פסטרמה.
- 7 שיהיה בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה, גרגירי הפלפל האנגלי ושבבי הצ`ילי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
19.5% |
54.6% |
24.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב