דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי בולונז לילדים
ספגטי בולונז קל להכנה לילדים ולעצלנים
  • 1 מטגנים בשמן הזית את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפל האדום החריף והשום, וממשיכים לטגן כדקה.
  • 2 מוסיפים את הבשר הטחון, משהים כדקה-שתיים על אש גבוהה ורק אז מתחילים לערבב ולפורר עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל ולערבב עד ריכוך.
  • 4 מוסיפים את רסק העגבניות, אבקת המרק והמים הרותחים, מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ- 20 דקות ומוכן.
  • 5 בינתיים בזמן שהרוטב מתבשל מבשלים את הפסטה בסיר נפרד לפי הוראות היצרן (ניתן להשתמש בכל סוג של פסטה שרוצים).
  • 6 מערבבים כרבע מכמות הרוטב המוכן עם הפסטה (למיזוג טעמים), מחלקים למנות, את שאר הרוטב מוסיפים מעל ומגישים ספגטי בולונז לילדים שכל ילד יאהב במיוחד.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 11.2% 24.6% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב