דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (מספר עוגיות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצבעות פילו עם אגוזים וקוקוס
עוגיות במילוי נהדר ובסירופ סוכר
  • 1 מפשירים את עלי הפילו במשך הלילה במקרר.
  • 2 מניחים עלה פילו על משטח עבודה, מברישים במעט מהחמאה המומסת וחוצים לשניים.
  • 3 על כל חצי עלה שהברשנו בחמאה מניחים בקצה לאורך כ- 2 כפות מהמלית (לאחר שערבבנו את כל חומרי המלית יחד).
  • 4 מניחים מעל המלית שיפוד עבה ומגלגלים למעין רולדה (מהדקים מעט בזמן הגלגול). שולפים את השיפוד ליצירת צורה מקומטת.
  • 5 חותכים כל רולדה כזו לשתיים (יוצאות 2 עוגיות). עושים כך עם שאר עלי הפילו.
  • 6 משמנים מעט נייר אפייה בחמאה מומסת, מניחים את העוגיות ומברישים גם מעל במעט חמאה.
  • 7 בינתיים מרתיחים את חומרי הסירופ עד הסמכה.
  • 8 אופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד הזהבה. טובלים בסירופ המוכן ומפזרים מעל קוקוס.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 32.5% 10.5% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב