מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 374 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
צלי מצלעות בקר ותפוחי אדמה
- 1 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן בסיר לחץ, לקמח את קוביות הבשר ולהוסיף לסיר.
- 2 להוסיף את השום, לאדות עוד כ- 2-3 דקות ולהוסיף מים עד לכיסוי הבשר.
- 3 לתבל בתבלינים, לסגור את סיר הלחץ ולבשל כשעה.
- 4 לאחר שהסיר התקרר מעט לפתוח אותו ולהוסיף את קוביות תפוחי האדמה.
- 5 לתקן תיבול ולהעביר לאש קטנה מכוסה במכסה רגיל. לאחר כ- 40-50 דקות לפזר מעל שמיר קצוץ ולבשל עוד כ- 15 דקות.
- 6 לפני ההגשה אפשר לפזר מעט שמיר טרי.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עצמות הבקר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אני מבשלת את הבשר בסיר לחץ - מקצר את זמן הבישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.3% |
33.2% |
28.2% |
35.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב