דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוזים, קוקוס ושוקולד לפסח
שילוב נפלא של טעמים בעוגה כשרה לפסח
  • 1 מערבבים בקערה כף קמח תופח לפסח, קוקוס ושוקולד מריר יחד, ושומרים בצד.
  • 2 מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר וסוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  • 3 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן ומיץ תפוזים בזרם דק.
  • 4 מוסיפים את החומרים היבשים בתנועות קיפול בסדר הבא: כוס קמח תופח לפסח, תערובת הקוקוס ששמרנו וגרידת לימון ותפוז.
  • 5 אופים בתבנית בקוטר 26 משומנת בחום של 170 מעלות (לא טורבו) למשך כ- 45 דקות. מצננים ומרטיבים את העוגה ברום (לאחר שערבבנו עם המים).
  • 6 מקציפים את השמנת עם הסוכר, החלב ואינסטנט הפודינג, ומורחים על העוגה (מעטרים איך שאוהבים).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26.

לגרסת פרווה אפשר להמיר את השמנת המתוקה והחלב ב- 2 אריזות קרטון של קצפת צמחית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 32.2% 6.6% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב