דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (10 מנות לכל רולדה (סה"כ 4 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות מגולגלות במגוון טעמים
רולדות מגולגלות טעימות לאירוח ולשבתות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק הכל יחד עד לאיחוד (ממש ערבול קצר). הבצק יוצא רך מאוד אבל לא דביק - ממש נעים למגע ורך. אפשר לערבב ידנית ואפשר במיקסר. אני הכנתי במיקסר עם וו גיטרה.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר כשעה.
  • 3 לאחר הקירור לחלק את הבצק ל- 4 עיגולים. כל עיגול לפתוח למלבן, למלא במה שאוהבים ולגלגל כרולדה: את השוקולד רק מורחים על הרולדה (3 כפות לכל רולדה), את ממרח התמרים מורחים ומעל מפזרים את האגוזים הקצוצים, ואת הריבה והקוקוס לערבב בקערה היטב לפני ולמרוח על הרולדה (חשוב שהריבה לא תישאר נוזלית ולכן לשחק עם כמות הקוקוס).
  • 4 להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה ולחרוץ חתכים על הבצק (אלה החריצים שאחר כך חותכים בעזרתם את הרולדה, לכן עצבו את גודל החתיכה כבר עכשיו אחרת בסיום האפייה הבצק יתפורר במקום שתחתכו כשאין בו חיתוך מראש).
  • 5 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-25 דקות (תלוי בעובי הרולדה ותלוי ברמת האפייה שאוהבים - אם הזהבה קלה או יותר שרופה).
  • 6 כשהרולדה מתקררת לפזר מעל אבקת סוכר.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק. שימו לב: לא משנה באיזו כוס תשתמשו - העיקר שתהיו עקביים איתה לאורך כל המתכון. לא לשנות כוס לכל אחד מהמצרכים אלא להשתמש באותה כוס - אותה מידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 17.5% 6.9% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב