דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים ואגוזים לפסח
לא מרגישים שזו עוגה כשרה לפסח
  • 1 מערבבים את השמן עם הסוכר, הסוכר החום, הקינמון והמלח.
  • 2 מוסיפים את הביצים, טורפים היטב ומוסיפים לתערובת את התפוחים והאגוזים.
  • 3 מערבבים, מוסיפים את הקמחים המנופים ומערבבים הכל ביחד. הבלילה יוצאת קשה - לא להיבהל.
  • 4 משמנים תבנית אפייה היטב ומפזרים בתחתית סוכר חום ואגוזים.
  • 5 שופכים את הבלילה פנימה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 50 דקות או עד שקיסם יוצא פירורי ולח.
  • 6 מקררים כ- 10 דקות והופכים את העוגה על צלחת כך שהאגוזים יהיו מלמעלה. העוגה עסיסית, רכה וטעימה - לא תרגישו שהיא כשרה לפסח.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפדר באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית מחומשת בקוטר 24 או 22, או תבנית אינגליש קייק בקוטר 30 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר מעל העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28.1% 4.5% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב