דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (6 משולשים למגש (סה"כ 2 מגשים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה כשרה לפסח
גם פיצה אפשר להכין בפסח
  • 1 מערבבים בקערה את שני סוגי הקמחים, יוצרים גומה ומוסיפים את שאר המצרכים לבצק. לשים עד שנוצר בצק אחיד ומעט דביק. בידיים מעט משומנות יוצרים שני כדורים. מכסים ומשהים למנוחה של כחצי שעה במקרר.
  • 2 מערבבים יחד בקערה את כל מצרכי הרוטב (כמות ל- 2 כדורי בצק).
  • 3 בעזרת ידיים משומנות משטחים על נייר אפייה (אפשר להיעזר במערוך) כל כדור בצק לעלה בעובי כס"מ (קוטר 26 בערך).
  • 4 אופים תחילה את הבצק ששיטחנו על נייר האפייה כ- 10 דקות בחום של 190 מעלות. מוציאים, מורחים את הרוטב ומפזרים מעל גבינה, זיתים וקורט אורגנו, וממשיכים לאפות עוד כ- 10 דקות.
  • 5 הרי לכם פיצה כשרה לפסח שכולם אוהבים!
  • 6 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.6% 27.7% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב