מצרכים למתכון
35 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד מושלמות לחג הפסח
- 1 להמיס במיקרוגל את השוקולד והחמאה, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה. לטרוף את הביצים עם הברנדי ולהוסיף אל תערובת השוקולד.
- 2 להוסיף את כל שאר המצרכים אל התערובת ולערבב היטב.
- 3 להכניס את התערובת למקרר ל- 4 שעות מינימום עד שמתקשה (אפשר גם ללילה ואז לאפות למחרת).
- 4 להכין צלחת אחת עם הסוכר לציפוי וצלחת שנייה עם אבקת הסוכר לציפוי.
- 5 להוציא את התערובת מהמקרר, לקרוץ עיגולים בגודל הרצוי ולצפות בסוכר ולאחר מכן גם באבקת הסוכר. לסדר את עוגיות השוקולד על גבי נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 8-10 דקות (להימנע מאפיית יתר).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה כולל את זמן קירור תערובת השוקולד. בימים רגילים ניתן להחליף את קמח המצות לקמח לבן או שיפון (עדיף).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
30.7% |
10.3% |
57.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב