דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד מושלגות לפסח
עוגיות שוקולד מושלגות לפסח
עוגיות שוקולד מושלמות לחג הפסח

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס במיקרוגל את השוקולד והחמאה, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה. לטרוף את הביצים עם הברנדי ולהוסיף אל תערובת השוקולד.
  • 2 להוסיף את כל שאר המצרכים אל התערובת ולערבב היטב.
  • 3 להכניס את התערובת למקרר ל- 4 שעות מינימום עד שמתקשה (אפשר גם ללילה ואז לאפות למחרת).
  • 4 להכין צלחת אחת עם הסוכר לציפוי וצלחת שנייה עם אבקת הסוכר לציפוי.
  • 5 להוציא את התערובת מהמקרר, לקרוץ עיגולים בגודל הרצוי ולצפות בסוכר ולאחר מכן גם באבקת הסוכר. לסדר את עוגיות השוקולד על גבי נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 8-10 דקות (להימנע מאפיית יתר).
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור תערובת השוקולד. בימים רגילים ניתן להחליף את קמח המצות לקמח לבן או שיפון (עדיף).

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)90430
חלבונים (גרם)1.66 7.92
פחמימות (גרם)944
מתוכן סוכרים (גרם)4.74 22.65
שומנים (גרם)4.95 23.67
מתוכם שומן רווי (גרם)1.86 8.89
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)17.19 82.2
נתרן (מ"ג)29.06138.92
סיבים תזונתיים (גרם)0.27 1.27
מים (גרם)3.0314.48
ויטמין A (מק"ג)6.2429.81
ויטמין B (מ"ג)92.720.44
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.09
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.858.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.17
ויטמין C (מ"ג)0.120.56
ויטמין D (מק"ג)0.080.38
ויטמין E (מ"ג)0.040.2
ויטמין K (מק"ג)0.010.06
סידן (מ"ג)2.3611.29
ברזל (מ"ג)0.070.33
מגנזיום (מ"ג)0.492.32
זרחן (מ"ג)7.7136.87
אבץ (מ"ג)0.050.24
אשלגן (מ"ג)5.6426.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 30.7% 10.3% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.