דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורט אגוזים ושוקולד לפסח
טורט טעים לפסח
  • 1 להפריד את הביצים. את החלבונים להקציף עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. את החלמונים לערבב בקערה נפרדת עם השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
  • 2 בקערה נוספת לערבב היטב את הקוקוס עם הקמח הכשר לפסח, השוקולד, האגוזים, אינסטנט הפודינג ואבקת האפייה.
  • 3 לקפל בצורה עדינה את תערובת החלבונים אל תערובת החלמונים.
  • 4 בשלב זה לאחד את התערובת גם עם תערובת המצרכים היבשים, ולערבב היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 5 לשפוך את תערובת העוגה לתבנית משומנת (תבנית סבתא או קוגלהוף) ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 50 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סבתא או תבנית קוגלהוף.

אפשר להשאיר את העוגה כך ללא ציפוי או לצפות בקרם שוקולד: להמיס במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר (או שוקולד חלב) עם כף חמאה, לשפוך מעל העוגה ולצפות אותה. הערך התזונתי לא כולל את ציפוי השוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 34.5% 12.9% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב