דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות מפיצה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה קלה להכנה לפסח
ארוחת ערב טעימה בפסח לילדים
  • 1 ללוש עם היד את חומרי הבצק עד איחוד המצרכים לבצק יציב ורך. לאחר איחוד החומרים ליצור מהבצק עיגול.
  • 2 למרוח על עיגול הבצק כף שמן מכל צדדי העיגול.
  • 3 לשים את עיגול הבצק למנוחה בקערה למשך 10 דקות.
  • 4 לשמן תבנית מס` 28 ולפתוח את הבצק עם הידיים בתוך התבנית.
  • 5 לאפות את הבצק ללא רוטב למשך 10 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 6 הכנת הרוטב: לערבב את כל מצרכי הרוטב ולשים בצד בזמן שהבצק נאפה.
  • 7 להוציא את הבצק ולמרוח עליו את רוטב הפיצה, לחתוך את החמאה לקוביות או רצועות ולשים על הרוטב ולפזר על החמאה והרוטב את הגבינות לפי הטעם.
  • 8 להחזיר את הפיצה לתנור לעוד 15-20 דקות.
  • 9 להוציא ולטרוף - בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18.2% 18.7% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב