מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה מושלמת ללא קמח
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
- 2 להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף אחיד ויפה אולם לא נוקשה מדי (שהקצף לא יישבר).
- 3 בכלי נפרד לערבב את החלמונים עם הגבינה הלבנה, גבינת השמנת, השמנת החמוצה, סוכר הוניל, הקורנפלור ואינסטנט הפודינג וניל, לערבב היטב ולהוסיף את גרידת הלימון.
- 4 להוסיף את קצף החלבונים בצורת עטיפה עד איחוד (אבל לא לערבב יותר מדי). בינתיים לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
- 5 להכניס את העוגה לתנור ולאפות כשעה וחצי מבלי לפתוח את התנור. לסיום לכבות את התנור ועדיין לא לפתוח את התנור לפחות עוד שעתיים. להוציא את העוגה, לצנן ולהכניס למקרר. מתקבלת עוגת גבינה לפסח ללא קמח שכיף לאכול כל השנה.
- 6 בתיאבון וחג שמח
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
אם רוצים להכין ציפוי (לא חובה): להקציף שמנת מתוקה אחת עם 4 כפות אינסטנט פודינג וניל ו- 2 כפות סוכר, למרוח על העוגה ולפזר מעל שוקולד או כל קישוט אחר שאוהבים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
16.4% |
23.5% |
59.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב