מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פשטידה מרוקאית לארוחת הערב
- 1 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה, מצננים היטב, מקלפים ומרסקים למחית חלקה (תפוח אדמה אחד מרסקים גס).
- 2 מוסיפים ביצה ביצה ומערבבים. מוסיפים את שאר המצרכים (חוץ מהשמן) ושוב מערבבים.
- 3 בסיר יציקה קטן (כ- 3.5 ליטר עם ציפוי טפלון/קרמי) מחממים את השמן ושופכים את התערובת. על אש בינונית מטגנים כ- 10 דקות.
- 4 מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים כ- 50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה מלמעלה.
- 5 מצננים מעט, הופכים על צלחת ונהנים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
21.1% |
18.4% |
53% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב