קציצות מצה כשרות לפסח
1. לשבור את המצות לחתיכות קטנות ולהשרות אותן במים עד שהן רכות (שלא תהיינה סמרטוטיות).
2. בזמן שהמצות במים לטגן את הבצל הרגיל והבצל הירוק בשמן.
3. לסחוט ולהעביר את המצות לקערה גדולה.
4. להוסיף למצות הסחוטות את הביצים הטרופות, הבצלים המטוגנים והפטרוזיליה. לתבל במלח, פלפל לבן ואבקת מרק עוף.
5. ללוש את העיסה עם הידיים לתערובת נוחה לעבודה (אם רך מדי ונוזלי יש להוסיף קמח מצה).
6. להכין צורה של קציצה ולטגן בשמן בגובה חצי מהקציצה עד להזהבה משני הצדדים. הרי לכם קציצות מצה טעימות וביתיות.
7. בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות המצה לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.