מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות מצה כשרות לפסח
- 1 לשבור את המצות לחתיכות קטנות ולהשרות אותן במים עד שהן רכות (שלא תהיינה סמרטוטיות).
- 2 בזמן שהמצות במים לטגן את הבצל הרגיל והבצל הירוק בשמן.
- 3 לסחוט ולהעביר את המצות לקערה גדולה.
- 4 להוסיף למצות הסחוטות את הביצים הטרופות, הבצלים המטוגנים והפטרוזיליה. לתבל במלח, הפלפל הלבן ואבקת מרק העוף. ללוש את העיסה עם הידיים לתערובת נוחה לעבודה (אם רך מדי ונוזלי יש להוסיף קמח מצה).
- 5 להכין צורה של קציצה ולטגן בשמן בגובה חצי מהקציצה עד להזהבה משני הצדדים. הרי לכם קציצות מצה טעימות וביתיות לפסח שכולם אוהבים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות המצה לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
21.2% |
13.7% |
61.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב