דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה שמרים במילוי פרג
מאפי פרג שמתאימים לפורים
  • 1 להכניס לקערה את כל מצרכי הבצק וללוש באופן ידני כ- 5-6 דקות לבצק רך.
  • 2 להתפיח כשעה וחצי או עד שהבצק יכפיל את עצמו.
  • 3 ללוש שנית ולתת לנוח עד חצי שעה.
  • 4 בינתיים לבשל את מצרכי המילוי על להבה נמוכה למשך כ- 10 דקות ולקרר.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים, כל חלק לרדד לעלה עגול, לחתוך למשולשים ועל כל משולש להניח כפית מהמילוי.
  • 6 לגלגל את המשולשים, לסדר את כולם על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהמאפים משחימים.
  • 7 לבשל כ- 15 דקות את מצרכי סירופ הסוכר, להבריש את המאפים החמים ולקרר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ניתן להקפיא ומתי שרוצים לחמם במיקרוגל במשך כמה שניות - יוצא נהדר כאילו יצא מחדש מהתנור. ניתן להקפיא אפילו לחודשים אך לא תעמדו בפיתוי והמאפים יתחסלו מהר. ניתן לשמור בקופסא לכמה ימים, ליותר ימים במקרר ולהרבה מאוד ימים בהקפאה כאמור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 19.3% 8.3% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב