דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קנטוצ`י
עוגיות נהדרות מהמטבח האיטלקי
  • 1 מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה, ומוסיפים את הסוכר והמלח.
  • 2 בקערה שנייה טורפים יחד את הביצים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת התפוז.
  • 3 מערבלים במיקסר את המצרכים היבשים, מוסיפים את תערובת הביצים וממשיכים לערבב לבצק אחיד. לשים מעט ומוסיפים את הצימוקים, הפקאנים, השקדים והאגוזים. הבצק יהיה דביק וזה בסדר.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. מקמחים היטב את המשטח ואת הידיים כי הבצק דביק, יוצרים מכל חלק נקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ ומניחים בתבנית. משאירים מרווח בין הנקניקים כדי שהבצק יוכל להתפשט.
  • 5 אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 20-25 דקות עד שהבצק מתקשה מעט, מוציאים מהתנור, מצננים טיפה ומעבירים לקרש חיתוך.
  • 6 עם סכים מאוד חדה פורסים את הנקניקים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מסדרים אותן בתבנית כשהן שוכבות על צידן ומחזירים לתנור לעוד כ- 10 דקות. הופכים את העוגיות לצד שני ושוב אופים כ- 10 דקות נוספות. הרי לכם עוגיות קנטוצ`י פשוט מושלמות.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמובן שאפשר להוסיף לעוגיות כל מה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 14.7% 11.1% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב