דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות קנטוצ`י
עוגיות קנטוצ`י
עוגיות נהדרות מהמטבח האיטלקי

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה, ומוסיפים את הסוכר והמלח.
  • 2 בקערה שנייה טורפים יחד את הביצים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת התפוז.
  • 3 מערבלים במיקסר את המצרכים היבשים, מוסיפים את תערובת הביצים וממשיכים לערבב לבצק אחיד.
  • 4 לשים טיפה ומוסיפים את הצימוקים, הפקאנים, השקדים והאגוזים. הבצק יהיה דביק וזה בסדר.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. מקמחים היטב את המשטח ואת הידיים כי הבצק דביק, יוצרים מכל חלק נקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ ומניחים בתבנית. משאירים מרווח בין הנקניקים כדי שהבצק יוכל להתפשט.
  • 6 אופים בתנור בחום של 150 מעלות במשך 20-25 דקות עד שהבצק מתקשה מעט, מוציאים מהתנור, מצננים טיפה ומעבירים לקרש חיתוך.
  • 7 עם סכים מאוד חדה פורסים את הנקניקים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מסדרים אותן בתבנית כשהן שוכבות על צידן ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
  • 8 הופכים את העוגיות לצד שני ושוב אופים 10 דקות נוספות.
  • 9 הרי לכם עוגיות קנטוצ`י פשוט מושלמות.
  • 10 בתיאבון חיוך

כמובן שאפשר להוסיף לעוגיות כל מה שאוהבים.

- פרסומת -

המתכון באדיבות סיון עזרא

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)58 קלוריות351 קלוריות
חלבונים1.4 גרם8.8 גרם
פחמימות9 גרם57 גרם
מתוכן סוכרים3.8 גרם22.9 גרם
שומנים1.7 גרם10.3 גרם
מתוכם שומן רווי225.9 מ"ג1,375.2 מ"ג
מתוכם שומן טראנס1.3 מ"ג7.9 מ"ג
כולסטרול12.6 מ"ג77 מ"ג
נתרן16 מ"ג97.6 מ"ג
סיבים תזונתיים170.5 מ"ג1,037.7 מ"ג
מים2.8 גרם17 גרם
ויטמין A5.5 מק"ג33.3 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)111.7 מק"ג680.1 מק"ג
ויטמין B15.6 מק"ג34.3 מק"ג
ויטמין B218.3 מק"ג111.5 מק"ג
ויטמין B317.9 מק"ג109.1 מק"ג
ויטמין B558.8 מק"ג357.9 מק"ג
ויטמין B69.3 מק"ג56.4 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B91.8 מק"ג10.8 מק"ג
ויטמין B120 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין C128.9 מק"ג784.6 מק"ג
ויטמין D0.1 מק"ג0.4 מק"ג
ויטמין E45.4 מק"ג276.3 מק"ג
ויטמין K0.1 מק"ג0.3 מק"ג
סידן2.8 מ"ג17.3 מ"ג
ברזל87.7 מק"ג534.1 מק"ג
מגנזיום1.4 מ"ג8.6 מ"ג
זרחן9.2 מ"ג56 מ"ג
אבץ74.6 מק"ג454.1 מק"ג
אשלגן12.2 מ"ג74.5 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות200.9 מ"ג1,223.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 38 מ"ג48.7 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6182.5 מ"ג1,110.9 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות379.5 מ"ג2,310.7 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9369.8 מ"ג2,251.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 13.4% 11.5% 73.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

אורז עם גזר וצימוקים

אורז עם גזר וצימוקים

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪