דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות קנטוצ`י
עוגיות קנטוצ`י
עוגיות נהדרות מהמטבח האיטלקי

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה, ומוסיפים את הסוכר והמלח.
  • 2 בקערה שנייה טורפים יחד את הביצים עם השמן, תמצית הוניל וגרידת התפוז.
  • 3 מערבלים במיקסר את המצרכים היבשים, מוסיפים את תערובת הביצים וממשיכים לערבב לבצק אחיד. לשים מעט ומוסיפים את הצימוקים, הפקאנים, השקדים והאגוזים. הבצק יהיה דביק וזה בסדר.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. מקמחים היטב את המשטח ואת הידיים כי הבצק דביק, יוצרים מכל חלק נקניק ארוך בקוטר 4 ס"מ ומניחים בתבנית. משאירים מרווח בין הנקניקים כדי שהבצק יוכל להתפשט.
  • 5 אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 20-25 דקות עד שהבצק מתקשה מעט, מוציאים מהתנור, מצננים טיפה ומעבירים לקרש חיתוך.
  • 6 עם סכים מאוד חדה פורסים את הנקניקים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מסדרים אותן בתבנית כשהן שוכבות על צידן ומחזירים לתנור לעוד כ- 10 דקות. הופכים את העוגיות לצד שני ושוב אופים כ- 10 דקות נוספות. הרי לכם עוגיות קנטוצ`י פשוט מושלמות.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמובן שאפשר להוסיף לעוגיות כל מה שאוהבים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיון עזרא

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)53353
חלבונים (גרם)1.26 8.49
פחמימות (גרם)855
מתוכן סוכרים (גרם)3.77 25.31
שומנים (גרם)1.67 11.21
מתוכם שומן רווי (גרם)0.23 1.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)12.65 84.96
נתרן (מ"ג)23.38157.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 1.25
מים (גרם)2.818.78
ויטמין A (מק"ג)5.4736.77
ויטמין B (מ"ג)0.151
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.21
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.8826.04
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.2
ויטמין C (מ"ג)0.442.98
ויטמין D (מק"ג)0.070.47
ויטמין E (מ"ג)0.050.3
ויטמין K (מק"ג)0.050.36
סידן (מ"ג)14.0594.35
ברזל (מ"ג)0.251.68
מגנזיום (מ"ג)1.449.7
זרחן (מ"ג)23.49157.78
אבץ (מ"ג)0.070.5
אשלגן (מ"ג)12.2482.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.21.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.181.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.382.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.372.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 14.7% 11.1% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.