דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 643 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ
מוקפץ עם חזה עוף
  • 1 לחתוך את חזה העוף והירקות לרצועות.
  • 2 לחמם בווק/סיר שטוח רחב את השמן, להתחיל לטגן את העוף עד לשינוי הצבע שלו ולהוציא את העוף.
  • 3 להכניס את הירקות לפי הסדר - בצל, בצל ירוק, גזר, פלפלים, כרוב ולערבב טוב, לבשל כרבע שעה עד שכל הירקות מתרככים. ברגע שהירקות מוכנים, מחזירים את העוף חזרה ומתבלים.
  • 4 בינתיים לבשל בסיר עם מים ומלח את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ולסנן.
  • 5 להוסיף את הנבטים לסיר ולהמשיך לערבב כחמש דקות.
  • 6 להכניס את הנודלס המסוננים ולערבב.
  • 7 לתבל את הנודלס ולערבב היטב עד שכל הירקות והנודלס מכוסים ברוטב, לתת עוד חמש דקות בישול ולכבות את הגז.
  • 8 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות - כל אחד לפי טעמו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 7.6% 29.1% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב