דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ עם חזה עוף

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 643 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את חזה העוף והירקות לרצועות.
  • 2 לחמם בווק/סיר שטוח רחב את השמן, להתחיל לטגן את העוף עד לשינוי הצבע שלו ולהוציא את העוף.
  • 3 להכניס את הירקות לפי הסדר - בצל, בצל ירוק, גזר, פלפלים, כרוב ולערבב טוב, לבשל כרבע שעה עד שכל הירקות מתרככים. ברגע שהירקות מוכנים, מחזירים את העוף חזרה ומתבלים.
  • 4 בינתיים לבשל בסיר עם מים ומלח את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ולסנן.
  • 5 להוסיף את הנבטים לסיר ולהמשיך לערבב כחמש דקות.
  • 6 להכניס את הנודלס המסוננים ולערבב.
  • 7 לתבל את הנודלס ולערבב היטב עד שכל הירקות והנודלס מכוסים ברוטב, לתת עוד חמש דקות בישול ולכבות את הגז.
  • 8 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות - כל אחד לפי טעמו.
- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)537 קלוריות84 קלוריות
חלבונים40.4 גרם6.3 גרם
פחמימות74 גרם12 גרם
מתוכן סוכרים15.3 גרם2.4 גרם
שומנים10.6 גרם1.6 גרם
מתוכם שומן רווי1.4 גרם0.2 גרם
מתוכם שומן טראנס26 מ"ג4.1 מ"ג
כולסטרול60.4 מ"ג9.4 מ"ג
נתרן818.9 מ"ג127.4 מ"ג
סיבים תזונתיים13.9 גרם2.2 גרם
מים455.6 גרם70.9 גרם
ליקופן1.3 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין A1.2 מ"ג0.2 מ"ג
ויטמין B (סה"כ)22.3 מ"ג3.5 מ"ג
ויטמין B1940.3 מק"ג146.3 מק"ג
ויטמין B2469.4 מק"ג73.1 מק"ג
ויטמין B316.5 מ"ג2.6 מ"ג
ויטמין B52.5 מ"ג0.4 מ"ג
ויטמין B61.7 מ"ג0.3 מ"ג
חומצה פולית - ויטמין B9219.8 מק"ג34.2 מק"ג
ויטמין B120.4 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C197.2 מ"ג30.7 מ"ג
ויטמין E2.2 מ"ג0.3 מ"ג
ויטמין K137.1 מק"ג21.3 מק"ג
סידן143.9 מ"ג22.4 מ"ג
ברזל4.6 מ"ג0.7 מ"ג
מגנזיום159.3 מ"ג24.8 מ"ג
זרחן606.7 מ"ג94.4 מ"ג
אבץ5.8 מ"ג0.9 מ"ג
אשלגן1.5 גרם0.2 גרם
חומצות שומן רב בלתי רוויות2.3 גרם0.4 גרם
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3262.1 מ"ג40.8 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 62 גרם0.3 גרם
חומצות שומן חד בלתי רוויות508.8 מ"ג79.2 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9494.7 מ"ג77 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 7.6% 29.1% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?