דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוזים ושוקולד
עוגת תפוזים גבוהה מושלמת לילדים עם שוקולד
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מקציפים את הביצים השלמות למשך כ- 2 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח.
  • 3 מוסיפים את מיץ התפוזים והשמן, ומערבבים ממש מעט.
  • 4 מערבבים את הקמח התופח עם השוקולד השבור לקוביות, מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מעבירים את תערובת העוגה אל תבנית קוגלהוף משומנת, ואופים בתנור למשך כ- 50 דקות.
  • 6 ציפוי השוקולד (לא חובה): ממיסים את השוקולד עם החלב במיקרוגל, מוסיפים את החמאה ותמצית הוניל ומצפים את העוגה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף לאפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.5% 10.8% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב